KLANKMASSAGE   BUSSUM 
diepe ontspanning met klank

Wie is de klankmasseur?

Via een Boeddhistische vriend kwam ik voor het eerst in aanraking met klankschalen. Het fascineerde mij meteen; de prettige vibraties, de aangename klanken en de wonderlijke boventonen. Ik werd er rustig van en heel ontspannen. Niet veel later kocht ik mijn eerste (oude) Himalaya klankschaal. In 2021 startte ik met de opleiding Peter Hess® klankmasseur, die ik succesvol afsloot met het certificaat 'Sound Massage Practitioner'. In januari 2023 heb ik o.a. de professionalisering gedaan in Sneek. Inmiddels geef ik klankmassages met veel passie en aandacht in mijn praktijkruimte aan huis voor een diepe ontspanning en een intense ervaring. Aandacht vóór en welzijn van de cliënt staan voorop. 


Geboren in Amsterdam en opgegroeid in Bussum, vlak bij de heide; Bert Logtmeijer. Als docent en zorgcoördinator heb ik al meer dan 15 jaar een dynamische baan in het mbo-onderwijs. Ik ben al een tijd samen met Karin en wij hebben twee volwassen dochters. Mijn interesses zijn muziek, spiritualiteit en natuur, in het bijzonder soefisme, kristallen en mineralen, meditatie, vogels, libellen en vlinders, fotografie, Shinrin-yoku (bosbaden) en wandelen.