KLANKMASSAGE   BUSSUM 
diepe ontspanning met klank

Wie geeft de klankmassage?

Bert Logtmeijer (1965) is mijn naam. Als docent en zorgcoördinator werk ik al meer dan 15 jaar met plezier in het mbo-onderwijs. Ik ben al een tijd samen met Karin en wij hebben twee volwassen dochters die op zichzelf wonen. Via een Boeddhistische vriend kwam ik voor het eerst in aanraking met klankschalen. Het fascineerde mij meteen; de prettige vibraties, de aangename klanken en de wonderlijke boventonen. Ik werd er rustig van en heel ontspannen. Even later kocht ik mijn eerste (oude) Himalaya klankschaal. In 2021 startte ik met de opleiding Peter Hess® klankmasseur, die ik succesvol afsloot met het certificaat 'Sound Massage Practitioner'. In januari 2023 heb ik de professionalisering gedaan in Sneek. Inmiddels geef ik klankmassages met veel plezier en aandacht in mijn praktijkruimte aan huis voor een diepe ontspanning en een fijne ervaring. Aandacht vóór en welzijn van de cliënt staan voorop.